Mia oli edelleen kiimainen ja sanoinkin että nyt hän saa molempiin reikiin samaan aikaan. Pyysin Mian menemän sängylle ja levittämän jalkansa. Itse jaksoin vielä painaa olinhan jo lauennut kerran. Käski naisen menemän pesulle ja miehen ottamaan vaatteet pois ja istumaan nojatuoliin joka oli sängyn edessä. Hän ehdottikin melko pian että siirryttäisikö heidän hotelliin jatkamaan illanviettoa. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Vaikka itselläni on avioliitto kunnossa, niin kuitenkin on jo jonkin aikaa tehnyt mieli harrastaa seksiä parin kanssa. Känsin Mian ympäri ja otin häntä takaapäin Mian samalla katsoessa miestän. Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Juotuaan ensimmäiset lasit mies nousi tilaamaan lisä ja tuli taas viereeni. Kun olin kokonaan sisällä sanoin miehelle että työntä kyrpänsä vaimonsa pilluun, kyllä oli tiukkaa ja Mian suusta tuli muutama syvä huokaus. Kun vein käteni klitorikselle, kuului kova huuto Mian saadessa ensimmäistä orgasmiaan.

Sense wellness spa århus escort pige dk

Hetken pästä tunsin naisen käden reidelläni ja tunsin miten hän hakeutui ylöspäin kohti jo puolikovana olevaan penistäni. Aamulla heräsin siihen että Mia otti minulta suihin. Hän kertoi että ovat vaimon kanssa juhlimassa häpäivä johon totesin että minä tarjoan seuraavat drinkit. Käskin hänen lopettaa sillä en halunnut vielä laueta. Mian orgasmi oli myös miehelle likaa ja hän karjui rajusti kun laukesi. Käskin hänet kontalleen ja otin häntä takaa päin. Tarkoitus oli jädä yöksi hotelliin. Työnsin kyrpäni varovasti ohi sulkijalihaksen miehen katsoessa tilannetta vain 10cm pästä. Huomasin heidät heti kun he tulivat sisän ravintolaan, Mia oli pukeutunut tyylikkästi, oikea katseen vangitsija, huomasin kyllä että moni muukin katsoin häntä. Käskin miehen nuolla paikat puhtaaksi sillä välin kun käyn suihkussa. Nussittua hetken minäkin laukesin rajusti Mian suoleen. He tulivat aivan viereeni tilaamaan ja näin miten Mia tutki minua katseellaan pästä varpaisiin. Olimme sopineet että tavataan ravintolassa Helsingissä seuraavana viikonloppuna.

oli taas kova. Samalla vein kyrpäni Mian suuhun ja käskin imeä sen kovaksi. Vetäydyin hiljaa hänen sisältä ja nousin ylös. Kauan ei Mia kestänyt kun häneltä jo tuli ties kuinka mones orgasmi. Mia sanoi että varovasti sillä häntä ei oltu nussittu perseeseen kuin kerran 20 v sitten. Mieskin heräsi ja hänen kyrpä ponnahti heti pystyyn. Vaihdettiin muutama sana sästä jne. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Sitten aloitimme hitaan nainnin. Tilanne oli jo minullekin liikaa ja hetken pästä laukesin rajusti Mian sisälle. Mia oli todella kiimainen ja imi rajusti. Mies kiitti ja palasi pöytän josta hetken pästä he nostivat lasin ja skoolasivat minulle ja vinkkasi pöytän.Eroottinen hieronta oulu amatööri seksivideo

Mia ja hänen miehensä olivat jo pidempän haaveilleet siitä että vieras mies naisi Mian kanssa kun mies katsoo vierestä. Puin vaatteet pälle ja kiitin mukavasta illasta sekä aamusta. Siksi olin nyt tässä. Mia oli ollut minuun yhteydessä herkun kautta ilman että hänen miehensä tiesi asiasta mitän. Mian tullessa pesulta käskin hänet polvilleen eteeni ja avaamaan housuni. Mies sanoi vaan että seuraa tässä ovat vähän kaivanneetkin joten jäin pöytän. Kun tulin suihkusta mies oli vielä Mian pillun kimpussa, nuoli kuin eläin. Tilattuaan he menivät viereiseen pöytän istumaan.